Momentum Marketing is nu een één-vrouw-zaak

Je wist het al, of weet het bij deze officieel: sinds 1 april ben ik helemaal mijn eigen baas. En nee, dat is geen aprilgrap. Alle online marketingactiviteiten die ik in bijberoep verzorgde, vinden vanaf nu onderdak in Momentum Marketing. En daar ben ik best trots op.

Verandert er nu iets?

Weinig. Ik ben nog steeds dezelfde. No-nonsense, gene zever en online marketing die werkt, je kent het. En toch. Vanaf vandaag beschik ik over meer ruimte en energie om mijn – en dus jouw – zaken nog beter aan te pakken. Het enthousiasme en de flexibiliteit waarmee ik dat doe, is minstens gelijk gebleven. Minstens, want ik hoef jullie niet uit te leggen dat op eigen benen staan als ondernemer voor een serieuze boost zorgt.

Momentum Marketing is een één-vrouw-zaak die ondertussen de nodige ervaring op tafel kan leggen. Of het nu om het ontwerp van een website gaat, beheer van sociale media, adverteren in zoekmachines of grafisch werk, ik streef naar de beste resultaten. Met de flexibiliteit die je van een danseres mag verwachten.

Verandert er dus iets? Nee, eigenlijk niet. Of het moet zijn dat je me vanaf nu met “mevrouw de zaakvoerster” aanspreekt. 😉 Dat mag, al hoeft het niet natuurlijk.

Het wordt met Momentum Marketing vooral nog beter, nog kwaliteitsvoller en nog resultaatsgerichter. Online marketing die werkt, met andere woorden.

Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking!

Tot snel,
Justine