Hey, wij zijn Robien en Justine!

De gezichten achter Momentum Marketing.

Justine

Door full-time met marketing bezig te zijn, mijn ontembare honger naar kennis en mijn liefde voor dans en beweging zit ik eigenlijk nooit op mijn ‘gat’.

Ik hou van mensen met een hoek af. Humor, eenvoudauthenticiteit en wederzijds vertrouwen zijn voor mij van groot belang in een samenwerking.

Naast een passie voor marketing heb ik twee relevante diploma’s op zak: een Bachelor in de Marketing Communicatie & een Master in de Communicatiewetenschappen (Communicatiemanagement).

Robien

Sinds november 2021 is Momentum een 2-koppig team.

Maak kennis met Robien, mijn rechterhand! Als Bachelor in de Marketing Communicatie ondersteunt ze mij waar nodig. Door haar structuur en overzicht werkt ze elke opdracht tot in de puntjes af.

Wij werken met toegewijde ondernemers die weten waarvoor ze staan en waar ze naartoe willen. Met onze no-nonsense aanpak streven we ernaar om dat ‘geweldige concept’ eindelijk om te zetten in concrete actie.

Voel je een klik en zou je graag eens kennismaken? Dan kan je een mailtje sturen naar justine@momentummarketing.be of me bellen op +32474 21 40 46.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.